Binnenschilderwerk

Schilders-, behangers- en glaszettersbedrijf A.W. van der Horst v.o.f. Nijkerk - sinds 1973.

Binnenschilderwerk

Strak schilderwerk afleveren is een vak apart. De ondergrond moet goed gerepareerd, geschuurd en gegrond zijn alvorens er afgeschilderd kan worden. Dit afschilderen moet vooral met de juiste materialen en ervaring gebeuren voor een mooi strak resultaat. Sauzen - schilderBinnenschilderwerk voert Schildersbedrijf A.W. van der Horst uit Nijkerk al sinds 1973 uit voor zowel particulieren als bedrijven en voornamelijk in de regio Nijkerk, Amersfoort (Vathorst), Leusden.

Wanneer binnenschilderwerk laten uitvoeren

Voor binnenschilderwerk kunt u het gehele jaar door bij ons terecht maar bij voorkeur voeren we binnenschilderwerk vanwege het weer in de periode oktober tot maart uit.

Profiteer van 12% voordeel op schilderwerk

Voor schilderwerk en sauswerk geldt op arbeidskosten en schildermateriaal i.p.v. 21% BTW het 9% BTW tarief.

Extra voordelig binnenschilderwerk laten uitvoeren - winterschilder

Haal de winterschilder in huis.
Van november t/m februari is binnenschilderwerk en sauswerk bij ons extra voordelig. Vraag naar de mogelijkheden.

Sauzen van muren en plafonds

Ook voor sauswerk geldt dat de ondergrond eerst goed in orde gemaakt moet worden alvorens het sauzen kan beginnen. Naden, kieren en scheuren maken we dicht. Is de ondergrond erg poreus dan behandelen we deze eerst.

Een goed eindresultaat is voor ons belangrijk.

Afstomen van behang en opnieuw behangen

Behanger, behangen, behang afstomenOp zoek naar een behanger? Voor afstomen van behang, opnieuw behangen van traditioneel behang of fotobehang en advies over goed behang bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring weet u zeker dat het vakkundig en goed gebeurt.

Vloeren schilderenSchilderen van vloeren

Ook voor het schilderen van vloeren van bijv. garages en bedrijfsvloeren kunt u bij ons terecht. Nadat de ondergrond is voorbereid wordt de vloer meerdere malen geschilderd afhankelijk van de te verwachten belasting.

Brandschade, inbraakschade en waterschade herstellen

Heeft uw woning brandschade, inbraakschade of waterschade opgelopen? Wij herstellen dit vakkundig voor u.

Watergedragen verf

Op 1 januari 2000 is de vervangplicht in werking gesteld. Dit wil zeggen dat voor alle oplosmiddelhoudende producten bij gebruik binnen een vervangend product dient te worden gezocht dat voldoet aan de gestelde normen. Voor wat betreft binnenschilderwerk wordt daarom met milieu minder belastende verfproducten gewerkt. Geurproblemen behoren zo goed als tot het verleden. Beter voor u, voor ons en het milieu.

Deuren schilderenBinnenschilderwerk voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor binnenschilderwerk. Verder verzorgen wij het restauratie- of renovatiewerk van monumentale woningen en kerken. Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen of de kleur die uw interieur weer fris maakt.

Op zoek naar een schilder / behanger / glaszetter met ervaring?
Bel ons vrijblijvend op (033) 245 47 02.

Of neem per e-mail contact op

Aangesloten bij OnderhoudNL

OnderhoudNL logoKoninklijke OnderhoudNL is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven."
www.onderhoudnl.nl

Profiteer van 12% voordeel!!!

Nu 9% BTW ipv 21% BTW.
Voor schilderwerk geldt het 9% BTW tarief op zowel arbeidskosten als materiaal.

Familiebedrijf

Schilders NijkerkSchildersbedrijf A.W. van der Horst v.o.f. Nijkerk is een echt familiebedrijf.