Gastenboek

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met Schilders-, behangers- en glaszettersbedrijf A.W. van der Horst Nijkerk.

Hebben wij voor u gewerkt? We zien uw bericht graag tegemoet op deze website en/of bij Google Recensies!
Een review op deze website plaatsen: "Voeg een bericht toe".
En/of een review bij Google recensies plaatsen: Google Recensies.

Voeg een bericht toe
 


M. van der Ploeg: Complimenten over het resultaat

De firma Van der Horst leverde bij het schilderen van de buitenboel secuur en keurig werk. Niet alleen het resultaat ziet er tip top uit, maar ze namen ook de moeite kleine reparaties aan het schilderwerk te doen. Als ze klaar zijn ziet het er dan ook fantastisch uit. Ik krijg veel complimenten over het resultaat.


dinsdag 11 juni 2024
Fam. Messink: Benedenverdieping

Onze benedenverdieping is in een week heerlijk opgeknapt door het uitstekende schilderwerk van vader en zoon Van der Horst. Ze werken met kwalitatief goede materialen en helpen met het maken van de kleurkeuze (mbv testers). We kunnen er weer even tegenaan en genieten er elke dag van!


vrijdag 15 maart 2024
Remco Lijnsveld: Nieuwe appartement gemaakt tot een pracht plaatje

Nieuwbouw appartement na tevredenheid voorzien van behang en schilderwerk. Vakkundige mensen en een resultaat dat ook door andere mensen wordt opgemerkt. Ik ben dan ook superblij met het resultaat en raad deze vakmensen dan ook zeker aan.


dinsdag 30 januari 2024
De Vosjes: Fotobehang geplakt in ruimte met schuine wanden

Fotobehang geplaktDe heer Van der Horst werkt erg secuur, hij heeft bij ons fotobehang geplakt in een lastige ruimte met veel schuine wanden en het ziet er tiptop uit.
Wij raden de heer Van der Horst zeker aan.
De Vosjes


woensdag 10 januari 2024
Ans Lijnsveld: Fam. Lijnsveld: Al jaren lang tevredenheid

Dit bedrijf is vakkundig op het gebied van behang verwijderen, muren repareren , behangen en schilderwerk voor binnen en buiten. Al jaren zijn wij dan ook al een zeer tevreden klant.


dinsdag 09 januari 2024
 
Powered by Phoca Guestbook