Schildersbedrijf Putten

Schildersbedrijf Van der Horst | sinds 1973 schilder in de regio Putten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel - behanger en schilders Putten.

Schildersbedrijf / schilders Putten

Schildersbedrijf / schilder puttenSchildersbedrijf van der Horst - door onze vakschilders uw huis laten schilderen in de regio Putten?
Wij schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast een woonhuis behoort een bedrijfspand, kantoorpand of winkel laten schilderen in Putten dus tot de mogelijkheden. Om degelijk schilderwerk te verzorgen schilderen wij met kwaliteitsproducten als Sikkens, Sigma Coatings en Trimetal Bouwverven. Onze binnenschilders en buitenschilders van Schildersbedrijf van der Horst zijn u graag van dienst als schilder in Putten.

Schildersbedrijf sinds 1973 voor de omgeving Putten

Schildersbedrijf van der Horst is al sinds 1973 gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk in de omgeving Putten. Ons persoonlijk (kleur)advies en service wordt al deccenialang gewaardeerd door onze klanten in Putten.

Behanger Putten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor schilderwerk maar ook voor behangen. Zowel traditioneel behang als fotobehang. Goed behangen is een kunst die wij als één van de weinige schilders nog beheersen door onze jarenlange ervaring als behanger in Putten.
Lees meer over behanger in Putten...

Subsidie en schilderwerk - 12% voordeel

Nu 9% BTW ipv 21% BTW.
Voor schilderwerk geldt tijdelijk het 9% BTW tarief op zowel arbeidskosten als materiaal.

Extra voordelig binnenschilderwerk laten uitvoeren - winterschilder

Haal de winterschilder in huis.
Van november t/m februari is binnenschilderwerk en sauswerk bij ons extra voordelig. Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd naar de kosten voor schilderwerk in Putten?

Voor een vrijblijvend gesprek en offerte komt een schilder van Schildersbedrijf van der Horst graag bij u langs om het schilderwerk op te nemen in Putten.
Bel 06 536 359 25 voor direct contact met A.W. van der Horst - schildersbedrijf Putten.

Op zoek naar een schilder / behanger / glaszetter met ervaring?
Bel ons vrijblijvend op (033) 245 47 02.

Of neem per e-mail contact op