Schildersbedrijf Nijkerk

Schildersbedrijf Van der Horst | sinds 1973 schilder in de regio Nijkerk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel - behanger en schilders Nijkerk.

Schildersbedrijf / schilders Nijkerk

Schildersbedrijf / schilder nijkerkSchildersbedrijf van der Horst - door onze vakschilders uw huis laten schilderen in de regio Nijkerk?
Wij schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast een woonhuis behoort een bedrijfspand, kantoorpand of winkel laten schilderen in Nijkerk dus tot de mogelijkheden. Om degelijk schilderwerk te verzorgen schilderen wij met kwaliteitsproducten als Sikkens, Sigma Coatings en Trimetal Bouwverven. Onze binnenschilders en buitenschilders van Schildersbedrijf van der Horst zijn u graag van dienst als schilder in Nijkerk.

Schildersbedrijf sinds 1973 voor de omgeving Nijkerk

Schildersbedrijf van der Horst is al sinds 1973 gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk in de omgeving Nijkerk. Ons persoonlijk (kleur)advies en service wordt al deccenialang gewaardeerd door onze klanten in Nijkerk.

Behanger Nijkerk

U kunt bij ons niet alleen terecht voor schilderwerk maar ook voor behangen. Zowel traditioneel behang als fotobehang. Goed behangen is een kunst die wij als één van de weinige schilders nog beheersen door onze jarenlange ervaring als behanger in Nijkerk.
Lees meer over behanger in Nijkerk...

Subsidie en schilderwerk - 12% voordeel

Nu 9% BTW ipv 21% BTW.
Voor schilderwerk geldt tijdelijk het 9% BTW tarief op zowel arbeidskosten als materiaal.

Extra voordelig binnenschilderwerk laten uitvoeren - winterschilder

Haal de winterschilder in huis.
Van november t/m februari is binnenschilderwerk en sauswerk bij ons extra voordelig. Vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de kosten voor schilderwerk in Nijkerk?

Voor een vrijblijvend gesprek en offerte komt een schilder van Schildersbedrijf van der Horst graag bij u langs om het schilderwerk op te nemen in Nijkerk.
Bel 06 536 359 25 voor direct contact met A.W. van der Horst - schildersbedrijf Nijkerk.

Op zoek naar een schilder / behanger / glaszetter met ervaring?
Bel ons vrijblijvend op (033) 245 47 02.

Of neem per e-mail contact op