Spiegels op maat

Badkamer spiegels op maat, ongeslepen, poly geslepen, facet geslepen, veiligheidsfolie, blank/normale, bronze en grijze spiegels.

Spiegels op maat laten maken

(Badkamer) spiegels in de vormen rechthoekig, rond en ovaal kunt u via deze website op maat bestellen, afhalen en zelf plaatsen d.m.v. bij te leveren spiegellijm. Naast het plaatsen van deze spiegels in de badkamer zijn deze spiegels ook uitstekend geschikt om te plaatsen in andere ruimtes van de woning zoals woonkamer, entree, toilet of in winkels, cafe's, restaurants, sportscholen, etc.

Badkamer spiegels op maat 1
Badkamer spiegels op maat 2
Badkamer spiegels op maat 3
Badkamer spiegels op maat 4

Prijzen voor spiegels op maat

U kunt de prijs voor een spiegel opvragen via het offerte formulier voor spiegels. De offerteaanvraag is vrijblijvend en wordt u per e-mail toegezonden.

Diverse bewerkingen voor badkamer spiegels

Er zijn tal van mogelijkheden voor de bewerking van badkamer spiegels waaronder poly geslepen, facet geslepen, ongeslepen of veiligheidsfolie op de achterzijde van de spiegel.

Spiegels op maat

Glaszettersbedrijf van der Horst wijkt met dit programma aan producten af van de bedrijven die vaak alleen standaard maten en kleuren verkopen en bovendien kunt u d.m.v. het prijs aanvraag formulier op deze website direct een vrijblijvende prijs aanvragen.

Spiegels gepresenteerd als blanke, bronze, grijze, roze en groene badkamer spiegelVerkrijgbare spiegels gepresenteerd als blanke, bronze, grijze, roze en groene badkamer spiegel.

Poly geslepen

Poly geslepen houdt in dat de randen van het glas net zo glad als het oppervlak en met een kleine ronde hoek geslepen worden (Zie: bewerkingen voor spiegels). Dit poly slijpen is veel mooier dan ruw geslepen glas. Spiegels leveren wij altijd poly geslepen.

Facet geslepen

Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een schuin geslepen zijde heeft in het oppervlak (Zie: bewerkingen voor spiegels). Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel maar geeft in sommige gevallen een mooi effect. Facet slijpen is verkrijgbaar in 5mm, 10mm, 15mm, 20mm en 25mm.

Over badkamer spiegels

Badkamer spiegelsBadkamer spiegels kunnen het licht vangen en weerkaatsen, waardoor de badkamer ruimte optisch wordt vergroot en een esthetische meerwaarde krijgt. Spiegels worden gemaakt door een zilvercoating op het glas aan te brengen, die vervolgens wordt beschermd met één of meerdere beschermende extra harde laksoorten.

Verbeterde duurzaamheid badkamer spiegels

De badkamer spiegels die wij leveren overscheiden in hoge mate de duurzaamheidseisen zodat de natuurlijke veroudering van spiegels wordt tegengehouden. Ook het ontbreken van koper voorkomt wolkvorming waardoor de optische kwaliteit van de spiegel gewaarborgd is. De lak aan de achterzijde van de spiegel biedt een verbeterde weerstand tegen agressieve schoonmaakproducten zoals o.a. ammoniak.

Veiligheidsspiegels m.b.v. veiligheidsfolie

Het is mogelijk om op de achterzijde van de spiegel een veiligheidsfolie aan te brengen. Bij breuk zorgt deze folie ervoor dat de scherven van de spiegel zo goed als op hun plaats blijven, wat het risico op verwondingen verkleint. Deze veiligheidsspiegels zijn bestemd voor inrichting van publieke ruimten, sportzalen, etc maar ook voor thuis.

Bestendigheid spiegels

Onze spiegels zijn goed bestand tegen corrosie bij interieurtoepassingen, mits de opslag, verwerking en plaatsing van de spiegels volgens de voorschriften en aanbevelingen van Saint-Gobain Glass zijn uitgevoerd.

Prijzen van badkamer spiegels

U kunt een prijs aanvraag doen voor een badkamer spiegel via het spiegels offerte formulier. Heeft u de gewenste spiegel ingevoerd dan kunt u de vrijblijvende prijs aanvraag verzenden.

Aangesloten bij OnderhoudNL

OnderhoudNL logoKoninklijke OnderhoudNL is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven."
www.onderhoudnl.nl

Spiegel(s) op maat bestellen

  1. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen welke u per e-mail ontvangt.
  2. Vervolgens kan de offerte omgezet worden in een bestelling door de helft van het bedrag over te maken op in de offerte vermelde rekening.
  3. Zodra het bedrag op onze rekening staat wordt de bestelling geactiveerd.
  4. Op het moment dat de spiegel voor u klaar staat nemen wij telefonisch contact met u op.
  5. Afhalen in de avonduren of op zaterdag is op afspraak mogelijk.

Bewerkingen voor spiegels

Voor spiegels zijn onderstaande bewerkingen mogelijk.