Spiegels op maat

Badkamer spiegels op maat, ongeslepen, poly geslepen, facet geslepen, veiligheidsfolie, blank/normale, bronze en grijze spiegels.

Hoe moet ik de spiegel met spiegellijm bevestigen?

In het offerte formulier krijgt u de mogelijkheid om spiegellijm in de offerte mee te laten nemen.
Bij het bevestigen van de spiegel met spiegellijm moet u ervoor zorgen dat de ondergrond schoon, droog, stofvrij en vetvrij is.
De lijm kunt u vervolgens in strepen op de achterkant van de spiegel aanbrengen maar kijk uit voor krassen op de zilvercoating.
Indien de spiegel vrij op de muur komt te hangen dan moet u de spiegel ondersteunen met een paar sterke houten latten totdat de lijm uitgehard is. U kunt daarbij ook aan de randen een paar stukken duct tape gebruiken om de spiegel tijdelijk vast te houden tegen de muur. Gebruik bij een vrijhangende spiegel liever iets teveel spiegellijm dan te weinig.


Aangesloten bij OnderhoudNL

OnderhoudNL logoKoninklijke OnderhoudNL is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven."
www.onderhoudnl.nl

Spiegel(s) op maat bestellen

  1. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen welke u per e-mail ontvangt.
  2. Vervolgens kan de offerte omgezet worden in een bestelling door de helft van het bedrag over te maken op in de offerte vermelde rekening.
  3. Zodra het bedrag op onze rekening staat wordt de bestelling geactiveerd.
  4. Op het moment dat de spiegel voor u klaar staat nemen wij telefonisch contact met u op.
  5. Afhalen in de avonduren of op zaterdag is op afspraak mogelijk.